logo
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Login



Seznam DDD PDF Tisk Email

 

V následující tabulce lze  při kliknutí na název biocidu získat základní informace o biocidním přípravku, na který vydal ÚSKVBL stanovisko.

 Aktualizováno: 5.4.2018

BLATTOXUR FORTE

[ Zpět ]

NázevBLATTOXUR FORTE
Skupina18 - insekticid
Číslo stanoviska11.17
Držitel rozhodnutíBLEU LINE S.r.l. Via Virgilio, 28 - Z.I. Villanova - 47122 Forl? (FC) – Itálie
VýrobceFERBI S.r.l. – viale 1°Maggio C.da Ripoli – 64023 Mosciano S.Angelo (TE), Itálie, SELECTA S.r.l. Via Tacito, 9 - 20094 Corsico (MI), Itálie;
Složení100 g přípravku obsahuje: Tetramethrin technický 13,5 g (143,10 g/l), Permethrin (25/75) technický 6,8 g (72,08 g/l), Piperonyl butoxid technický 67,8 g (718,68 g/l), Ko-formulanty do 100 g
Popis přípravkujantarová tekutina charakteristického zápachu
Balení1-5 L
Užití100 g přípravku obsahuje: Tetramethrin technický 13,5 g (143,10 g/l), Permethrin (25/75) technický 6,8 g (72,08 g/l), Piperonyl butoxid technický 67,8 g (718,68 g/l), Ko-formulanty do 100 g
Způsob použitíPřípravek BLATTOXUR FORTE nařeďte vodou a aplikujte obvyklým ručním nebo motorovým tlakovým postřikovačem na místa výskytu létajícího nebo lezoucího hmyzu.Proti létajícímu hmyzu: Smíchejte 50 ml přípravku s 10 litry voda a aplikujte postřikem na všechna
Bezpečnost práceBezpčenostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě.
UpozorněníChraňte před dětmi a nepoučenými osobami. Uchovávejte mimo dosah domácích zvířat. Při nakládání s přípravkem a při jeho aplikaci zabraňte kontaminaci potravin, nápojů a krmiv a jejich obalů. Nepoužívejte v koncentrovaném stavu. Používejte podle návodu k p
Způsob skladováníSkladujte v originálních neporušených uzavřených obalech, v suchém, čistém, dobře větratelném a uzavřeném skladu, při teplotě vyšší než + 5°C, odděleně od potravin, léků, krmiv, dezinfekčních prostředků a obalů od těchto látek. Přípravkem kontaminované ob
Doba použitelnostiSpotřebujte do 2 roků od data výroby uvedeném na obalu

Aktualizováno Čtvrtek, 05 Duben 2018 10:20