Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. Aktualizováno: 1.5.2019
Anti-Germ BAC flüssig[ Back ] Název | Anti-Germ BAC flüssig | Skupina | 4 - dezinfekce v potravinářství | Číslo stanoviska | 73/2006 | Držitel rozhodnutí | Anti-Germ CZ spol. s r.o.
Nekázanka 888/20,
110 00 Praha 1
Česká republika | Výrobce | Österreichische Anti-Germ
Gerhard Ruff & Co GmbH
Pfongauerstr. 17
A 5202 Neumarkt, Rakousko | Složení | alkyl(benzyl)dimethylamonium chlorid 10%, , | Popis přípravku | bezbarvá kapalina se zápachem po tenzidech, | Balení | | Užití | neutrální dezinfekční přípravek pro mlékárenství, provozy na výrobu zmrzliny, nápojový a další potravinářský průmysl | Způsob použití | aplikace v doporučených koncentracích 0,25 - 1%, při teplotě do 60°C. | Bezpečnost práce | Bezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě. | Upozornění | Po dezinfekce musí být všechny ošetřené plochy důkladně opláchnuty pitnou vodou. | Způsob skladování | 15 - 25°C
chraňte před mrazem! | Doba použitelnosti | 12 měsíců |
|
Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21 |