Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. Aktualizováno: 1.5.2019
EURO PROPLACH K[ Back ] Název | EURO PROPLACH K | Skupina | 4 - dezinfekce v potravinářství | Číslo stanoviska | 085-01/C | Držitel rozhodnutí | Kamír & Co., Pacov, Česká republika. | Výrobce | Dr.WEIGERT, Německo. | Složení | Kyselina fosforečná > 30 %, isopropylalkohol 1 - 5 %. | Popis přípravku | Bezbarvá kapalina, specifického zápachu. | Balení | 30 kg. PE kanystr. | Užití | Kyselý základní čistící prostředek pro dojící a chladící zařízení mléka. | Způsob použití | Ihned po použití dojících a chladících zařízení splachujte tekoucí vodou všechny uvolněné zbytky mléka a nečistoty. Okamžitě potom nebo bezprostředně před příštím použitím čistěte a dezinfikujte 0,5 %-roztokem euroPROPLACH K v teplotním rozsahu 40-60°C. Doporučuje se každodenní střídání s přípravkem euroPROPLACH A; ráno euroPROPLACH A a večer euroPROPLACH K. | Bezpečnost práce | | Upozornění | Nemíchejte euroPROPLACH K
s jinými produkty ! Užívání při vyšším teplotním rozsahu zvyšuje čistící a dezinfekční účinky.
Po provedeném čištění oplachujte pitnou vodou ! | Způsob skladování | Při teplotě 0-20°C. | Doba použitelnosti | 6 měsíců. |
|
Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21 |