logo
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Login



Home
Seznam DDD PDF Print E-mail

Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. 

Aktualizováno: 1.5.2019

Dip es barriere RS

[ Back ]

NázevDip es barriere RS
Skupina3 - dezinfekce na farmách
Číslo stanoviska12/2013
Držitel rozhodnutíArthur Schopf Hygiene GmbH & Co. KG, Pfaffensteinstraße 1 83115 Neubeuern, Germany,
VýrobceArthur Schopf Hygiene GmbH & Co. KG, Pfaffensteinstraße 1, 83115 Neubeuern, Germany,
Složeníjod 5 g/kg, Glycerol, Allantoin,
Popis přípravkutmavě hnědá kapalina, pH (při 20°C) 7,0.
BaleníObsah: 20 kg
UžitíFilmotvorný namáčecí prostředek na bázi jodu – hotový produkt. Dlouhodobě působící roztok na bázi jódu s vysoce kvalitní ošetřující substancí. Po dojení se tento přípravek nanáší na povrch pomocí Dip-aplikátorem. Díky dlouhodobému udržení ochranné vrstvy se Dip es barriere RS hodí i pro komplikované situace v nichž je zapotřebí dodatečná ochrana jako například při porodu nebo při ustájení na sucho. Ochranná vrstva se před dojením rychle a snadno smývá vodou. Oblast použití: na vemena mléčného skotu, i pro komplikované situace
Způsob použitíAplikujte po dojení s pomocí Dip-aplikátorem. Před aplikací očistěte struky. Poté struky ihned ponořte do roztoku asi 3 cm. Po aplikaci Dip-aplikátor důkladně omyjte. Tekutá izolační vrstva chrání před vnějšími škodlivými vlivy. Spotřeba: 1 struk cca. 0,46 g
Bezpečnost práceBezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě.
UpozorněníPřípravek je určen pouze pro profesionální uživatele.
Způsob skladováníSkladujte pečlivě uzavřené, chraňte před světlem a mrazem.
Doba použitelnosti 

Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21