logo
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Login



Home
Seznam DDD PDF Print E-mail

Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. 

Aktualizováno: 1.5.2019

DEPTAL SMP

[ Back ]

NázevDEPTAL SMP
Skupina4 - dezinfekce v potravinářství
Číslo stanoviska90/2015
Držitel rozhodnutíHYPRED S.A. - 57, Boulevard Jules Verger B.P 10180 35803 DINARD Cedex – FRANCE/ HYPRED CZECH s.r.o - Videňská 11/127, Brno 619 00 - Czech Republic,
VýrobceHYPRED S.A. - 57, Boulevard Jules Verger B.P 10180 35803 DINARD Cedex – FRANCE
Složeníhydroxid draselný+Hydroxid sodný+N-(3-aminopropyl)-Ndodecylpropan-1,3-diamin,
Popis přípravkukoncentrovaná čirá žlutavá tekutina charakteristického zápachu, pH : 13,3±0,3, hustota 1,22±0,01 g/cm?,
BaleníKanystr 12kg, 27kg, Sud 140kg, 250kg, Jednocestný kontejner 760kg, 1200kg.
UžitíDEPTAL SMP je baktericidní a protikvasinkový dezinfekční a čisticí prostředek. Čištění a dezinfekce okruhů – Čištění a dezinfekce zařízení namáčením v potravinářských provozech.
Způsob použitíZařízení a okruhy předem opláchnete. Okruhy: Aplikujte DEPTAL SMP cirkulací. Zařízení: Aplikujte DEPTAL SMP namáčením. Koncentrace: 2% (20 ml prípravku DEPTAL SMP na 1 litr vody) Okruhy: Doba působení: >= 5 minut (podle procesu), teplota: >= 40 °C (podle okruhu). Zařízení: Doba působení: >= 30 minut (podle procesu), teplota: >=20°C (podle procesu). Aplikační zařízení pravidelně čistěte. Konečné opláchnutí proveďte pitnou vodou.
Bezpečnost práceBezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě.
UpozorněníNeaplikujte na lehké kovy (hliník, zinek...).
Způsob skladování 
Doba použitelnostiSpotřebujte produkt do 12 měsíců od data výroby.

Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21