Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. Aktualizováno: 1.5.2019
Anti-Germ Peroxan Forte[ Back ] Název | Anti-Germ Peroxan Forte | Skupina | 4 - dezinfekce v potravinářství | Číslo stanoviska | 82/2006 | Držitel rozhodnutí | Anti-Germ CZ spol. s r.o.
Nekázanka 888/20,
110 00 Praha 1
Česká republika | Výrobce | Österreichische Anti-Germ
Gerhard Ruff & Co GmbH
Pfongauerstr. 17
A 5202 Neumarkt, Rakousko | Složení | Kyselina peroctovou 15 – 30 %, peroxid vodíku, kyselina octové. | Popis přípravku | Bezbarvá,čirá kapalina se silně charakteristickým zápachem | Balení | 30 kg. PE kanystr. | Užití | Tekutý kyselý dezinfekční přípravek pro potravinářský průmysl. | Způsob použití | Postřikem nebo cirkulací v doporučených koncentracích k rychlé dezinfekci 0,1 - 0,15 %, při teplotě 8 - 22°C, po dobu 15 minut, nebo při 0,05 – 0,1 % koncentraci, při teplotě 22 – 40°C po dobu 22 – 40 minut, nebo při koncentraci 0,05 %, při teplotě 70 – 90°C po dobu 5 minut. K trvalé dezinfekce (jen pro nerez. ocel ) při pokojové teplotě lze použít 0,05 % koncentraci po dobu 6 – 12 hodin. Nezbytné opláchnutí proudem čisté vody. | Bezpečnost práce | Bezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě schválené MZ ČR. | Upozornění | | Způsob skladování | Při obyčejné teplotě 15–25°C ( ne pod 5°C ). | Doba použitelnosti | Minimálně 6 měsíců. |
|
Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21 |