Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. Aktualizováno: 1.5.2019
Dilac CIP[ Back ] Název | Dilac CIP | Skupina | 4 - dezinfekce v potravinářství | Číslo stanoviska | 7/2005 | Držitel rozhodnutí | JohnsonDiversey Česká republika s.r.o., K Hájům 1233/2, 155 00 Praha 5,
Česká republika. | Výrobce | JohnsonDiversey Česká republika s.r.o., K Hájům 1233/2, 155 00 Praha 5, | Složení | kyselina fosforečná 15 -<30%, kyselina sírová 5-<15%, peroxid vodíku <5%, neionické tenzidy <5%, | Popis přípravku | bezbarvá až nažloutlá kapalina, | Balení | | Užití | kyselý čistící a dezinfekční prostředek pro potravinářské provozy, | Způsob použití | v koncentraci 1 – 3 %, při teplotě 20 – 50°C, po dobu 10 – 20 minut. | Bezpečnost práce | Bezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě. | Upozornění | Po dezinfekce musí být všechny ošetřené plochy důkladně opláchnuty pitnou vodou. | Způsob skladování | Skaldujte v původních obalech odděleně od silných kyselin a mimo extrémní teploty. | Doba použitelnosti | |
|
Last Updated on Friday, 19 November 2021 12:21 |