logo
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Login



Home
Seznam DDD - bude k dispozici do 31.12.2022 PDF Tisk Email

Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže zcela ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. 

Odkazy na veřejnou databázi Ministerstva zdravotnictví jsou: https://eregpublicsecure.ksrzis.cz/Registr/CHLAP/Biocid (seznam oznámených biocidních přípravků), popřípadě www.echa.eu (seznam povolených biocidních přípravků na Evropské agentuře pro chemické látky (ECHA).

Po 31.12.2022 bude se souhlasem Ministerstva zemědělství publikace tohoto seznamu ukončena. Údaje k oznámeným a schváleným biocidům budou po tomto datu k dispozici na výše uvedených odkazech Ministerstva zdravotnictví a agentury ECHA.

Aktualizováno: 1.5.2019

 

Dilac CIP

[ Zpět ]

NázevDilac CIP
Skupina4 - dezinfekce v potravinářství
Číslo stanoviska7/2005
Držitel rozhodnutíJohnsonDiversey Česká republika s.r.o., K Hájům 1233/2, 155 00 Praha 5, Česká republika.
VýrobceJohnsonDiversey Česká republika s.r.o., K Hájům 1233/2, 155 00 Praha 5,
Složeníkyselina fosforečná 15 -<30%, kyselina sírová 5-<15%, peroxid vodíku <5%, neionické tenzidy <5%,
Popis přípravkubezbarvá až nažloutlá kapalina,
Balení 
Užitíkyselý čistící a dezinfekční prostředek pro potravinářské provozy,
Způsob použitív koncentraci 1 – 3 %, při teplotě 20 – 50°C, po dobu 10 – 20 minut.
Bezpečnost práceBezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě.
UpozorněníPo dezinfekce musí být všechny ošetřené plochy důkladně opláchnuty pitnou vodou.
Způsob skladováníSkaldujte v původních obalech odděleně od silných kyselin a mimo extrémní teploty.
Doba použitelnosti 

Aktualizováno Pátek, 19 Listopad 2021 12:21