logo
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)

Login



Home
Seznam DDD - bude k dispozici do 31.12.2022 PDF Tisk Email

Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v autorizaci biocidních přípravků, nemůže zcela ručit za správnost a aktuálnost dat u jednotlivých přípravků. Pro získání konkrétních informací k oznámeným nebo povoleným biocidním přípravkům se obraťte na Ministerstvo zdravotnictví, které je dle § 4 a § 5 zákona 324/2016 Sb.,(zákon o biocidech) národním regulačním úřadem. 

Odkazy na veřejnou databázi Ministerstva zdravotnictví jsou: https://eregpublicsecure.ksrzis.cz/Registr/CHLAP/Biocid (seznam oznámených biocidních přípravků), popřípadě www.echa.eu (seznam povolených biocidních přípravků na Evropské agentuře pro chemické látky (ECHA).

Po 31.12.2022 bude se souhlasem Ministerstva zemědělství publikace tohoto seznamu ukončena. Údaje k oznámeným a schváleným biocidům budou po tomto datu k dispozici na výše uvedených odkazech Ministerstva zdravotnictví a agentury ECHA.

Aktualizováno: 1.5.2019

 

GALOX AZUR

[ Zpět ]

NázevGALOX AZUR
Skupina4 - dezinfekce v potravinářství
Číslo stanoviska41/2008
Držitel rozhodnutíAnti-Germ CZ s.r.o., Na okraji 335/42, 162 00 Praha 6, ČR
VýrobceAnti-Germ Ges. m.b.H., A-5202 Neumarkt, Pfongauerstraße 17, Postfach 50, Österreich,,
Složenína 100 g kapalného prostředku: 5,0 g – Glutaraldehyd; 5,0 g – Kvarterní amonné sloučeniny, benzyl-C12-16-alkyldimethyl, chloridy,
Popis přípravkuprostředek dezinfekční, kapalný, žíravý, j.n. (glutaraldehyd),
Balení 
Užitítekutý dezinfekční prostředek pro průmyslové použití určený pro veškeré potravinářské a zpracovatelské obory,
Způsob použitíprostředek se používá ve formě 0,4 – 2% roztoku. Teplota použití: 25 °C. Doba působení: 10 – 30 minut.
Bezpečnost práceBezpečnostní opatření pro práci jsou uvedeny na etiketě.
UpozorněníPřed použitím je potřeba se seznámit s přiloženými informacemi o přípravku a s jeho bezpečnostním listem.
Způsob skladováníSkladování: Skladujte v originálním uzavřeném obalu odděleně od potravin, na dobře větraném místě, při teplotách od 0 °C do +30 °C. Chraňte před teplotou mimo uvedené rozmezí!
Doba použitelnosti36 měsíců od data výroby uvedeného na přídavné etiketě.

Aktualizováno Pátek, 19 Listopad 2021 12:21